Tarlós Pipi ezzel mi lesz ???

Címkék: ázik

2013.05.15. 08:04

Tarlós István : 27 nagyprojektet készít elő a főváros
Ma ezt elmondta a m1 "ma reggel" című műsorában is.... Obersovszky Péter műsorvezető erre úgy reagált, hogy ha ezek a projektek létrejönnek akkor ő hátraszaltót fog csinálni örömében.

041.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

streetstyl640.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lánchíd rádió

Címkék: rádió lánchíd

2013.03.04. 15:14

Lánchíd rádió ahol fizetett hazugságok mennek egész nap.

Épp ma hallgattam bele a Lánchíd rádió egyik műsorában amelyben elég furcsa dolgokat hallottam.  "A műsorvezető azt mondta, hogy Magyarországon jelentős pénz maradt az emberek zsebében a 10 százalékos gázár csökkentésnek köszönhetően. Az egykulcsos adónak köszönhetően 460- milliárd forint maradt az emberek zsebében, állította a műsorvezető, ami azért nem látszik a gazdaságban mert, hogy az embereknek most nincs kedvük költekezni."

Na ilyen, és ehhez hasonló Orbán által (a mi adónkból) fizetett hazugságok mennek a Lánchíd rádión.

lanchid_radio_kalauz_kiskoruak_vedelmeben_megallapodas_587.jpg

Magyarország MA

Címkék: Magyarország MA

2013.03.03. 18:05

A kastély

Címkék: kastély

2013.02.26. 10:43

A hely ahol döntenek arról, hogy pld: holnaptól mit ehetsz, mit ihatsz, a disznónak mit adhatsz enni, milyen színű lehet a székleted, mennyit alhatsz, milyen méretű csavarral csavarozhatod be az ajtót, hol dohányozhatsz, ehetsz-e zsíros ételt, ihatsz-e tiszta vizet, stb: stb: ect:

EP.jpg

|

|

|

|

|

|

|

 

   JAJ NEM AKARTAM DE MUSZÁJ VOLT

34271-haunted-house-screen-saver.jpg

3110882-414968-spooky-is-the-chilling-scene-during-a-horror-full-moon-as-mist-rises-from-the-ruins-of-a-old-haunted-castle.jpg

Politikai idézetek.....

Címkék: idézetek

2013.02.25. 12:42

"Három szoba, három gyerek, négy kerék"

"Sokan voltunk, de nem elegen"

"A rendszerváltás lezárult. Nincs szükség több '56-ra, nincs szükség több '89-90-re."

"Fölszabadítani a gyermekeinket - mi lehet ennél fantasztikusabb program?"

"És nem igaz, hogy előrébb való az autonómia, mint az autópálya."

"Megvan a fiókban az a megoldás, amelyet elővehetünk, ha a mostani döntésünket a nemzetközi bíróság betiltja, s addig folytatjuk a küzdelmet a bankok ellen, amíg győzünk"

"Akik nem szeretnek, azoktól a méltányosság is elég."

"Engem sohasem érdekelt a rang, bizonyos értelemben a népszerűség sem. Véleményem szerint, aki azt gondolja, hogy történelmet csinál, az ostoba ember. Mindenkinek el kell végeznie a feladatát, ha ez a történelem része lesz, hát legyen..."

"Ott voltam, ahol lennem kellett, és azt tettem, amit tennem kellett."

Ezek az idézetek hangzottak el az elmúlt évtizedekben becses politikusainktól. Direkt nem írom oda egyik idézet mellé sem a politikus nevét akitől származik, találjátok ki ti.

De attól félek az elkövetkezendő 20 évben ilyen idézetek fognak majd születni.

"nincs"

"talán"

"nincs"

"nincs"

"válság"

"talán"

"nincs"

"válság"

Az érzés megfizethetetlen

Címkék: érzés

2013.02.23. 16:25

pezggsgő.JPG

Ők mind értünk vannak

Címkék: értünk

2013.02.21. 17:28

Ezek az emberek mind azért dolgoznak éjjel nappal, hogy nekünk jobb, élhetőbb, könnyebb életünk legyen. Még véletlenül sem azért járnak be a parlamentbe, hogy a többmilliós fizetést felvegyék. Azért dolgoznak időt, és fáradtságot nem sajnálva, hogy mi emberek szebb jövőben reménykedhessünk.

orbanviktor1.jpg

000025108-4782-330.jpg

Szanyi Tibor.jpg

szijjarto4.jpg

e1f19dcbdac1482ce0f59404e72b6911.jpeg

3167388_160cee0ce183b96b207128b3099d969d_wm.jpg

kover-laszlo-d0000B8A33aab926ad544.jpg

Gyurcsany_Ferenc_MSZP_t_b_01.jpg

mvdsrjzd.jpg

19_Kosa_Lajos_5226.jpg

Veres.jpg

www.stop.hu.jpeg

Becsapósak a statisztikák ???

Címkék: statisztikák

2013.02.21. 10:35

Nincs honlap statisztika nélkül. Ma az internet világában különösen nagy szerepet kap a statisztika hisz ez alapján tudjuk, hogy hányan nézik, követik vagy épp csak klikkelnek a honlapunkra.

Igen ám de ezek a statisztikák becsapósak is lehetnek. Jómagam is figyelni szoktam a statisztikát de ritkán gondoltam eddig arra, hogy egy klikk az még nem jelent semmit: pedig sokan hajlamosak bedőlni a klikkeléseknek, a statisztikának. A másik dolog meg ami ezzel kapcsolatos a feliratkozók. A youtub-on nagy szokás a feliratkozás, de fellehet iratkozni honlapokra, vagy posztokra amit épp követni szeretnénk. Ez is elég becsapós dolog, hisz a feliratkozó nem garancia arra, hogy nézni is fogja videónkat vagy követni fogja honlapunkat.

Elég ha a csak a facebook példát hozom fel eme kijelentésemet igazolandó. Nekem például 500 ismerősöm van a facebook-on de este is mikor a csúcsszezon van akkor is csak maximum 100-an vannak fent. Magyarul ez azt jelenti, hogy nincs mindenki egyszerre fent a neten. Ebből  is látszik, hogy a feliratkozók száma  nem feltétlenül gyarapítják a klikkelések számát. 

És akkor még nem beszéltem a véletlen klikkekről. Nagyon sokan véletlenül mennek rá egy oldalra vagy legalábbis nem céltudatosan, őket nevezem nem céltudatos klikkelőknek.  Rengeteg honlapra úgy jut el egy klikk, hogy valaki pld: egy képet keres egy színészről vagy bármi másról: a Google képkeresője a kép mellett kiírja a honlap adatait is, így jutunk el véletlenszerűen bizonyos oldalakra.

Tehát ha valaki azt látja youtube videója mellett vagy honlap statisztikájában, hogy 10.000 klikkelés volt az még nem jelenti azt, hogy annyian megnézték a videót vagy, hogy annyian fognak rendszeresen a honlapunkra látogatni.

Lekerül a birkózás az olimpia programjáról. Nem vagyok nagy szakértője sem a birkózásnak sem az olimpiának. Jómagam sosem voltam nagy birkózó rajongó, de néha megnéztem egy-egy menetet az  olimpián.

Azt se feledjük, hogy az egyik legősibb küzdősportról van szó. Már a rómaiak is művelték ezt a nemes sportot. Vannak akik azt állítják, hogy az olimpia birkózás nélkül nem létezik. A nemzetközi birkózó szövetség az mondja, hogy küzdeni fog, és semmiképp nem engedi, hogy levegyék a sportot az olimpiáról.

b1_resize2_638x406.jpg

0_5.jpg

noi_akcio.jpg

Megmondják a tutit

Címkék: tuti

2013.02.20. 08:14

Bobakrome, és Finuccsi megmondja a frankót. Ez a két srác bizonyára nem aranykanállal a szájában nőtt fel. Megmondják a tutit a maguk sarkos stílusával. Hallgassátok a sok kavarást a tévében amit a sok politikus hazudik, de ha a tutit akarjátok tudni hallgassátok meg ezt a klippet.

Ciki-e a blogolás ???

Címkék: blogolás

2013.02.18. 17:14

Nagy divat ma a blogolás. De divat az arctalanul kritizálni is.  Ciki-e a blogolás?  -ezt akarom kicsit feszegetni a következő cikkben.

Akinek van internet elérhetősége, és tud írni az gyakorlatilag öt perc alatt készíthet egy saját blogot. Vannak ingyenes szolgáltatók, és vannak fizetős oldalak is. Természetesen az ingyenes blogok a népszerűek, és ezen nem is kell csodálkozni.

Vannak igényes szakértői blogok, és vannak amatőr, összecsapott silány blogok is. Sok blogon látszik, hogy szakértők szerkesztik: összeáll néhány szabadúszó újságíró, és remek blogot tudnak összehozni.

Szerintem azok a legjobb blogok amiket hivatásos újságírók szerkesztenek.

Vannak az úgynevezett önjelölt kritikusok akik azt hiszik magukról, hogy értenek a filmekhez vagy a játékokhoz, és kritizálnak össze vissza mindent.

Nem lehet egy kalap alá venni a blogszférát hisz rengeteg kultúrájú, és rengeteg más más nézetet valló ember blogol jelenleg is a magyar blogszférában.

Az újságíró az egy szakma egy hivatás amit tanulnak, és nem csak úgy összecsapják a szövegeket, és a mondanivalót, hanem profi módon ki tudják fejezni magukat, és profi módon tudnak írni az adott témáról.

Ezzel szembe az amatőr blogosok leggyakrabban ott hibáznak, hogy nem tudnak elég érthetően, és kifejezően írni az adott témáról. Nem tudják magukat úgy kifejezni ahogy szeretnék. Sok nevetséges blog születik e miatt.

Sok blogger csak arctalanul, névtelenül meri publikálni posztjait.  -mi lehet ennek az oka ???

Gondolok itt elsősorban azokra a bloggerekre akik eltakarják az arcukat, eltorzítják a hangjukat, maszkot vesznek fel stb:  Ők általában filmeket vagy játékokat kritizálnak, elemeznek. Ezzel nincs is semmi gond ha mondjuk egy 10-12 éves gyerek csinálja hobbiból. Na de mikor felnőtt emberek teszik ezt éveken át az már kicsit "húzósabb" ügy. 

Van olyan arctalan, névtelen blogger aki már igen nagy népszerűségnek örvend, és mégse fedi fel kilétét.  -mi az oka ???

Ugye ha egy profi filmkritikus posztol a neten abban nincs semmi ciki, semmi különös: na de ha ezt egy amatőr valaki csinálja aki ráadásul még nevetséges módon is csinálja az már ciki!!!

Az okot valahol az ilyen bloggerek ismerőseinél, rokonainál, családtagjainál kell keresni: ó igen yes, rátapintottam a lényegre !!!!!!  Képzeljük el, hogy egy amúgy normális ember aki a szomszédunk, és akiről 20 éven át azt hittük, hogy autószerelő vagy könyvelő, egyszer csak lebukik, hogy pld: ő a napiszar szerkesztője: na jó ez elég sarkos példa volt, de valahogy így képzeljük el a dolgot.

Hát ezért nem meri sok blogger felvállalni magát:

menne freddyd az utcán, és jönne vele szembe az egyik rokona, és azt mondaná, hogy jó jó kisfiam nem olyan rossz ez a rossz játékok fikázása de azért nem ezt vártam, vártuk tőled.

-hát itt cseperedtél fel a szemem előtt, mondaná freddyd rokona freddyd-nek

-azt hittem viszed valamire, és erre kiderül, hogy játékokat fikázol a neten.

Ugye ti is értitek: jó jó, meg minden, nézett is meg népszerű is freddyd vagy épp egy másik hasonló blogger, de valahogy a rokonai előtt ez ciki lenne. Magyarul nem merik felvállalni azt amit csinálnak: a névtelen arctalan net világában igen de az igazi életben a rokonok a barátok a szomszédok előtt nem.